RUNNINGWILD

RunningWild er en løbeklub for alle. Klubben blev etableret af Rune Darling i 2012, fordi han savnede en løbeklub i sit nærmiljø og tænkte han ikke var den eneste der gik med disse tanker. Nu har klubben flere år på bagen og er blevet spredt rundt i og omkring Aarhus. RunningWild er omdrejningspunkt for en masse løbeaktiviteter og håber på at have etableret nogle traditioner med træningslejre og andre forskellige sociale arrangementer.

Meningen med RunningWild er at gøre løb til noget socialt og skabe et fællesskab gennem løb.

Det skal være dejligt at komme i kraft af den gode energi og stemning. I løbeklubben er vi stolte af kunne præsentere et differentieret hold med plads til alle, mænd som kvinder i alle aldre. RunningWild tilbyder løbeglade motionister et forum, hvor de kan dele deres passion for løb eller bare skælde ud over chefen. Det er og vil altid være et uforpligtende tilbud hvor vi dukker op, lyste og ikke sofaen overmander os.

Målet er at skabe så mange træningstilbud at løbere altid vil kunne finde en fartgruppe og et tidspunkt der passer ind i ens dagligdag.

0
Antal medlemmer

RunningWild er en fantastisk løbeklub, med plads til alle. Jeg kan kun komme afsted fordi det er nogle gode mennesker jeg løber sammen med.

– Rune Darling (Grundlægger)

RUNNINGWILD

Rune@runningnow.dk

+45 29 72 57 51